Lichide - Solutii unghii

Oferte speciale

Lichide - Solutii unghii

Lichide profesionale pentru manichiura si unghii. Aceasta este o categoria care include toate lichidele care ajuta la efectuarea unei manichiuri cu gel, acryl sau chiar lacuri, dar si uleiuri de cuticule, dezinfectanti pentru unghii si instrumente manichiura, cat si tratamente unghii. Cateva dintre aceste lichide pentru manichiura sunt: mikrozid...

Lichide profesionale pentru manichiura si unghii. Aceasta este o categoria care include toate lichidele care ajuta la efectuarea unei manichiuri cu gel, acryl sau chiar lacuri, dar si uleiuri de cuticule, dezinfectanti pentru unghii si instrumente manichiura, cat si tratamente unghii. Cateva dintre aceste lichide pentru manichiura sunt: mikrozid, cleaner, ulei cuticule, lipici tipsuri, acetona, blander, primer, diluant pentru lacuri, diverse tratamente pentru unghiile natural cu calciu, cu alge, tratamente pentru intarirea unghiei naturale sau uscare rapida, tratamente pentru unghii crapate, tratamente pentru ingalbenirea si petele unghiilor, uleiuri nutritive, regenerare instanta, si multe altele. Va asteptam in magazinul nostru online www.e-unghii.ro

Mai multe

Lichide - Solutii unghii Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

  • Dezinfectanti
    Solutii profesionale pentru dezinfectia si sterilizarea rapida a suprafetelor si obiectelor. Aceste solutii pot fi folosite atat pentru manichiura pe tips cat si pe unghia naturala (inclusiv la degresarea ungiilor naturale si unghiilor false)
  • Lichide Diverse
    Lichidele diverse, sunt solutii indispensabile, efectuarii manichiurii cu gel , acryl sau chiar lacuri. Printre acest solutii putem amintii: ulei cuticule, lipici tipsuri, acetona, blender, dizolvant, primer, diluant pentru lacuri, etc.
  • Tratamente
    Tratamentele pentru unghii, sunt solutii optime pentru persoanele cu unghii fragile, denivelate, subtiri, sau cu alte probleme. Datorita concentratiei ridicate de proteine, vitamine, carbohidrati, minerale si oligoelemente (iod, magneziu, potasiu, fier, selenium, zinc), aceste tratamente sunt folosite cu mare succes in tratarea unghiilor.
  • Uleiuri Cuticule