Lacuri Neon Disco

Oferte speciale

Lacuri Neon Disco

Lacul de unghii "NEON - DISCO" este un lac pentru manichiura care ofera o experienta unica. Expuneti unghiile o perioada relativ scurta la o sursa de lumina, apoi unghiile vor stralucii intr-o culoare unica si complet diferita de cea exista pe unghii intr-un mediu normal. Lacurile "NEON - DISCO" sunt ideale pentru petreceri, discoteci, cluburi, ...

Lacul de unghii "NEON - DISCO" este un lac pentru manichiura care ofera o experienta unica. Expuneti unghiile o perioada relativ scurta la o sursa de lumina, apoi unghiile vor stralucii intr-o culoare unica si complet diferita de cea exista pe unghii intr-un mediu normal. Lacurile "NEON - DISCO" sunt ideale pentru petreceri, discoteci, cluburi, concerte dar si pentru orice fantezie de seara. Culoarea lacului in lumina de discoteca este cea de pe capacul fiecarei sticlute. Nu este o culoare plina ci o culoare luminoasa cu reflexe. Lacurile de unghii NEON, autoluminante nu sunt toxice si nu prezinta nici un risc pentru piele sau unghii, curatandu-se usor de pe piele cu apa si sapun.

Mai multe

Lacuri Neon Disco Conține 1 produs.

Showing 1 - 1 of 1 item
  • 9.00 RON Stoc epuizat

    Lacul de unghii "NEON - DISCO" este un lac pentru manichiura care ofera o experienta unica. Expuneti unghiile o perioada relativ scurta la o sursa de lumina, apoi unghiile vor stralucii intr-o culoare unica si complet diferita de cea exista pe unghii intr-un mediu normal.

    9.00 RON
    Adaugă în coş Mai multe
    Stoc epuizat
Showing 1 - 1 of 1 item