Acryl unghii

Oferte speciale

Acryl unghii

Unghiile din acryl sunt construite dintr-un polymer (pudra acrylica) si un monomer (lichid de fasonaj). Prin combinarea celor doua produse rezulta materialul care este aplicat pe unghia naturala sau pe extensie. Imediat dupa combinarea celor doua produse materialul incepe sa se usuce (aprox. 60 secunde), iar tehnicianul manichiurist trebuie sa m...

Unghiile din acryl sunt construite dintr-un polymer (pudra acrylica) si un monomer (lichid de fasonaj). Prin combinarea celor doua produse rezulta materialul care este aplicat pe unghia naturala sau pe extensie. Imediat dupa combinarea celor doua produse materialul incepe sa se usuce (aprox. 60 secunde), iar tehnicianul manichiurist trebuie sa modeleze unghia cat mai repede. Unghiile din acryl sunt mai dure, se pilesc mai greu si sunt cele mai raspandite si folosite la nivel mondial. Acrilul se foloseste la tehnica de acryl sau portelan, in combinatie cu lichidul acrylic, se usuca la aer, si se foloseste pentru modelarea unghiilor. Produsele de acril vandute in magazinul nostru online www.e-unghii.ro (praf acrylic, lichid acrilic, etc) sunt produse de calitate superioara.

Mai multe

Acryl unghii Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Acryl Pudra Color
  Praf acrylic (portelan) color, se usuca la aer.Se folosesc la decorarea unghiei.
 • Acryl Lichid
  Lichid pentru praful de acryl(portelan), cu intarire la aer, cu miros. Uscare in timp optim, usor de modelat.
 • Acryl Pudra
  Praf acrylic (portelan) de calitate superioara.Se foloseste pentru tehnica cu acryl (portelan),poate fi aplicat si peste unghiile false,avand o rezistenta foarte buna.Se usuca la aer.
 • Vopsea Acryl
  Vopsea acrilica de inalta calitate. Are o culoare intensa, si un grad de acoperire inalta. Este usor de folosit deoarece se intinde usor.