Matrite Stampile Unghii, Cod JQ-40, Accesorii Profesionale Manichiura

ObSESIV
7,50 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ObSESIV
Cod produs - SKU JQ-40

Descriere

Matrite Stampile Unghii, Cod JQ-40, Accesorii Profesionale Manichiura.

MATRITA STAMPILA UNGHII UNGHII - JQ-40.

Tehinca modelelor cu ştampilă se foloseşte pentru decorarea unghiilor cu modelele conţinute de matriţă, şi poate fi folosită atât pe unghiile naturale cât şi pe unghiile false. În ce priveşte combinarea tehnicilor de lucru, la fel nu este nici o problemă deoarece pot fi folosite în orice tehnică, indiferent că vorbim despre gel, acryl sau lac de unghii (ojă). 

Matriţa metalică conţine modelele ale căror negative sunt gravate în placa metalică.

Pentru realizarea unei manichiuri cu modele ştampilate, pe lângă matriţă mai avem nevoie de o ştampilă cu cap de silicon şi de un răzuitor pentru îndepărtarea excesului de culoare. Dacă nu avem aceste accesorii putem achiziţiona prima dată un Set de Ştampile Unghii care conţine şi răzuitorul împreună cu ştampila. Acestea le putem refolosi la oricâte matriţe dorim, chiar dacă acestea sunt diferite.

După aplicarea modelului pe unghie recomandăm sigilarea manichiurii cu un strat incolor de lac, gel sau acryl în funcţie de tehnica în care lucrăm.

Cod: JQ-40

Menţionăm faptul că matriţa este protejată de zgârieturi cu o folie de plastic foarte subţire (apropae insesizabilă), care trebuie înlăturată pentru a putea fi folosită.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review