Geluri Color Perlate 012 - Geluri Colorate Unghii Exclusive Nails

EXCLUSIVE Nails
14,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
EXCLUSIVE Nails
Cod produs - SKU S - EXC 012

Descriere

Geluri Colorate Unghii - Exclusive Nails

Gama de geluri Exclusive Nails, este o gamă profesională de geluri UV pentru manichiură şi pedichiură.

Gelurile colorate pentru unghii sunt în general cele mai apreciate produse din domeniul manichiurii, tocmai datorită avantajelor pe care le are.

Geluri Exclusive au o calitate ridicată (premium) în primul rând datorită ingredientelor de cea mai bună calitate. Un aspect semnificativ al acestor ingrediente este rezistenţa în timp şi pigmentarea accentuată a culorilor. Datorită acestei pigmentări recomandăm amestecarea gelurilor înainte de folosinţă, deoarece pot exista depuneri de pigmenţi.

Un alt aspect care ne interesează este faptul că protejează unghiile naturale, fără să le distrugă. Strălucirea care o conferă unghiilor este una de invidiat, luciul persistând în timp ca în prima zi de aplicare.

Vâscozitatea gelurilor colorate Exclusive este una medie putând fi manipulate şi modelate uşor. Gelurile Exclusive Nails permite combinarea nuanţelor fără a afecta în vreun fel manichiura.

Recomandăm cu încredere gelurile color Exclusive Nails.

Cu ajutorul acestor geluri se lucrează foarte uşor, indiferent că le aplicăm pe gelul de bază, sau pe cel de construcție, efectul este acelaşi.

Pe lângă multele calități pe care le au aceste geluri, vă putem asigura că au și avantajul de a se usca foarte repede pe unghie.

Culorile pot diferi foarte puţin de poză, datorită luminozităţii ecranului sau a calibrării culorilor!

Gramaj: 5gr.

Timp de uscare: 2 min.

Cod Culoare: 012

Culoare: STRAWBERRY MOUSE

 


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review