55%
  • Oja Semipermanenta Peel-OFF - 006 Brown (Gel Lac Exfoliant) - Img 1
  • Oja Semipermanenta Peel-OFF - 006 Brown (Gel Lac Exfoliant) - Img 2

Oja Semipermanenta Peel-OFF - 006 Brown (Gel Lac Exfoliant)

ANNA Nails
9,00 RON (TVA inclus) 20,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
ANNA Nails
Cod produs - SKU OS-POA-006

Descriere

GEL LAC EXFOLIANT PEEL OFF - OJA SEMIPERMANENTĂ PEEL OFF

O inovaţie relativ nouă în domeniul manichiurii, vorbim despre un un lac care are însă rezistenţa unui gel, se aplică asemenea ojei tradiţionale, însă uscare o vom realiza cu ajutorul lampei UV, la fel cum procedăm şi cu gelurile clasice.

Această nouă tendinţă se pretează atât pe unghiile construite cât şi pe unghiile naturale. Rezistenţa acestor lacuri gel sau oje semipermanente este îndelungată, mult mai mult decât rezistă lacul obişnuit pe unghii. Cel mai mare avantaj a lor este uşurinşa cu care se aplică, dar în special uşurinţa cu care se rectifică şi se înlătură de pe unghii.

Care este conceptul de PEEL OFF?

Pe înţelesul tuturor conceptl de PEEL OFF înseamnă, o dezlipire sau o dezbrăcare a ojei de pe unghii foarte uşor, fără soluţii şi fără pilire.

Cum înlăturăm atunci acest gel lac? 

Ne folosim doar mâinile, unghiile mai bine zis, o pensetă sau orice instrument de cuticule (se poate observa în imaginea de mai jos)

Oja Semipermanenta Peel OFF - Gel Lac Exfoliant

Dacă avem probleme cu unghiile, dacă avem unghii mai sensibile sau pur şi simplu dorim să ne menşinem unghiile cât mai sănătoase, atunci Gelul Lac Peel OFF este produsul perfect. Unghiile nu se mai pilesc, nu se subţiază, deoarece înlăturarea ojei se face într-un mod extrem de simplu, nu necesită nici măcar acetona care de obicei se foloseşte la înlăturarea ojei semipermanente clasice. Un alt avantaj este faptul că aceste geluri lac Peel OFF au în compoziţie tratament care previne ruperea unghiilor. 

Modul de lucru cum am amintit şi mai sus este unul simplu, iar rectificările ulterioare la fel sunt la îndemâna oricui deoarece, inclusiv culoarea putem să o schimbăm într-un timp foarte scurt dacă cumva nu ne place alegerea făcută.

Rezistenţa Gelurilor Lac Peel OFF - ANNA NAILS este una foarte bună, până la 11 zile fără a crăpa sau a se fisura. Dacă ne gândim la simplitatea cu care se aplică şi se înlătură de pe unghii, putem să ne schimbăm culoarea şi după o săptămână dacă ne plictisim sau dacă vrem să ne asortăm cu altă îmbrăcăminte, fără a depune vreun efort considerabil.

Compatibilitatea acestor oje semipermanente o regăsim în special la femeile care pun preţ pe timp şi banii care îi investesc în manichiura unghiilor. De ce spunem acest lucru? Deoarece la baza produsului stă conceptul de Fast Dry & Long Lasting adică o uscare rapidă şi de lungă durată.

Culorile sunt reale, iar nuanţele pot diferii foarte puţin de poză datorită calibrării diferite a monitoarelor sau a luminozităţii lor.

Produsul Oja Semipermanentă Peel OFF Anna Nails este un produs care nu conţine în compoziţie nici un fel de toulenţi dăunători, formealdehide, dibutil ftalat sau camfor.

Aşa cum este menţionat şi pe etichetă produsul este realizat în conformitate cu Legea pentru Produse Chimice în legătură cu Directiva Privind Produsele Cosmetice în Uniunea Europeană! - acest lucru garantează faptul că materialele periculoase sunt excluse din compoziţie.

COD: 006

Culoare: Brown (Maro)

Gramaj: 10ml

Mod de utilizare:

1. În prima fază pilim uşor unghia cu o granulaţie mare (240) sau chiar cu un buffer pentru aderenţa (se înlătură doar luciul, nu trebuie pilit mai mult) 

2. Aplicăm Gel Lac Bază 

3. Introducem mâna în lampa UV (36Watt - 4 neoane) timp de 2 min.

4. Aplicăm primul strat de Gel Lac Exfoliant Color (Ojă Semipermanentă Peel OFF)

5. Introducem din nou mâna în lampa UV, tot pentru o perioadă de 2 min.

6. Aplicăm al doilea strat de Gel Lac Exfoliant Color (Ojă Semipermanentă Peel OFF)

7. Introducem din nou mâna în lampa UV, tot pentru o perioadă de 2 min.

8. Ultima operaţie este aplicarea unui strat protector de Bază 

Cum se aplică Gelul Lac Peel OFF


Ingrediente: acetat de butil, acetat de etil, nitrocelulozic, Citrat de acetil tributilic, anhidrida ftalica / trimelitic anhidridă / Copolimer glicol, alcool izopropilic, Stearalkonium hectorită, acid adipic / fumaric acid / ftalic acid / Copolimer dimetanol Tricyclodecane, acid citric. [Poate conține: Mica, sodiu și calciu borosilicat, polietilen tereftalat, CI 19140, CI 77266, CI 77891, CI 15850:2, CI 15850:1, CI 15985, CI 77510, CI 15880:1, CI 15865:4, CI 77491 , CI 77492] (05.03.2011)


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review