Abtibilde Unghia Întreaga

Producători

Oferte speciale

Produse vizualizate

Stickere unghia intreaga  - FD023 (Tatuaje unghii - Abtibilde unghi.) Mărește

Stickere unghia intreaga - FD023 (Tatuaje unghii - Abtibilde unghi.)

Sticker - tatuaj unghii tip abtibild sau folie adeziva pentru unghia intreaga - motive ornamentale de calitate superioara, pentru o manichiura completa, deosebita, perfecta si foarte rapida. Sunt foarte usor de aplicat, iar daca vrem sa avem un rezultat profesional, se poate sigila in acryl sau cu lac de finisare.

More details

7.50 RON tax incl.

Informații

Folii autoadezive unghia întreagă FD023 (suportul folie transparent si modelul negru)

Sticker - tatuaj unghii tip abtibild sau folie adeziva pentru unghia intreaga - motive ornamentale de calitate superioara pentru unghii - rezultatul o manichiura completa, deosebita, perfecta si foarte rapida. Sunt foarte usor de aplicat, iar daca vrem sa avem un efect cat mai profesional, se poate sigila in acryl sau cu lac de finisare.

De retinut faptul ca se poate repozitiona modelul pe unghie fara a se strica modelul.

Se recomanda folosirea modelelor atunci cand se deschide blisterul. Nu necesita nici un fel de lipici deoarece folia are deja pe ea lipici (este o folie autoadeziva).

Model: FOLIE UNGHII AUTOADEZIVĂ - suportul folie este transparent si model negru

Blisterul contine 12 buc.

Cod: FD023

Mod de aplicare a foliei pe unghii:

1. Alegem in prima faza marimea care se potriveste cat mai bine pe unghie.

2. Dupa alegerea marimii, dezlipim ornamentul inlaturand folia suport.

3. Folia suport se arunca, iar pe unghie transferam folia autoadeziva. Daca nu am nimerit din prima pozitia pe forma unghiei, putem dezlipi ornamentul si il repozitionam cum dorim, fara ca modelul sa se strice (aceasta operatie de repozitionare trebuie efectuata cu atentie). 

4. Dupa fixarea modelului pe unghie, presam usor cu moalele degetului pentru o mai buna fixare si pentru inlaturarea posibilelor cute sau incretituri formate.

5. Surplusul de folie se inlatura de pe unghie cu ajutorul pilei (se recomanda folosirea unei pile cu o densitate a granulatiei cat mai fina pentru a evita franjurarea foliei).

Pentru un efect cat mai frumos, profesional si de mai lunga durata, recomandam aplicarea unui Top Coat, Lac de unghii, Acryl sau Gel Finish UV peste folia adeziva.

Indepartarea foliei de pe unghii se efectueaza mai usor decat aplicarea ei, printr-o pilire usoara.

Folie adeziva unghia întreagă FD023- FOLIE adeziva unghii

 (Tatuaje unghii - Stickere Unghii - Abtibilde Unghii)